Cyberpress, Siber Güvenlik Basın Bülteni Dağıtım Platformunu Başlattı

Dubai / 1 Mayıs 2023 / Siber baskı — Siber güvenlik, özel olarak ayrılmış yeni bir haber kaynağına sahip olur. siber güvenlik sektörüne yönelik basın bülteni dağıtım platformu bugün kapılarını açtı. Bu haber bülteni hizmeti, siber güvenlik şirketleri, halkla ilişkiler ajansları ve pazarlama danışmanları, uzayda faaliyet gösteren yatırım firmaları ve daha fazlası için etkili bir iletişim yaklaşımı sağlar.

“Niceliğe odaklanan geleneksel haber servislerinin aksine, önceliğimizin her yerde çekim yapmak yerine müşterilerimizin duyurularını siber güvenlik odaklı medya kuruluşlarına ulaştırmak olduğu kalite yaklaşımına inanıyoruz.” Cyberpress İş Geliştirmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı Adam Nolen, “Teklifimiz erişim süresinden ve çabadan tasarruf sağlayarak siber güvenlik şirketleri için iletişimi daha kolay, basit ve tek bir çatı altında yapıyor” diyor.

Nolen’e göre, “Amacımız, işletmelerin pazarlama ve iletişim stratejilerini geliştirmelerine yardımcı olan güvenilir ve verimli bir platform sağlamaktır. Daha hedefli bir dağıtım yaklaşımı sunarak şirketlerin hedef kitlelerine ulaşmalarına ve mesajlarını daha etkili bir şekilde iletmelerine yardımcı olabileceğimize inanıyoruz.”

tarafından sunulan siber güvenlik istatistiklerine göre dünya çapında siber güvenlik pazarının 2025 yılına kadar 281,74 milyar ABD doları değerine ulaşacağı tahmin ediliyor. Yalnızca 2021’de, küresel siber güvenlik pazarının yaklaşık 220 milyar ABD doları değerinde olması, sektör için önümüzdeki yıllarda önemli bir büyüme potansiyeline işaret ediyor. .

Cyberpress Hakkında

bir siber güvenlik basın bülteni dağıtım platformudur. Platform, B2B/B2C siber güvenlik şirketlerine, halkla ilişkiler ajanslarına ve pazarlama danışmanlarına, yatırım firmalarına ve daha fazlasına hedef kitlelerine ulaşmaları ve mesajlarını daha etkili bir şekilde iletmeleri için daha hedefli bir yaklaşım sunar.

Temas etmek:

Ad Soyad: Adam Nolen